Betalingsmetoder

Hos oss kan du velge mellom fem trygge og sikre betalingsmetoder.

Kortbetaling

Benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpssummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

PayPal Express

Betalt enkelt og raskt med din PayPal konto.

Klarna Faktura med 30 dagers betalingsfrist

Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 30 dager.

Klarna Delbetaling eller konto

Ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme mailadresse som er lagt inn med bestillingen. Man må være fylt 18 år for å handle med Klarna faktura/delbetaling.

Vipps

Vipps appen åpner seg på mobilen der du kan foreta betalingen.

Svea

I samarbeid med Svea Finans tilbyr vi kortbetaling, Vipps, fakturabetaling, delbetaling, kontobetaling og direktebetaling via nettbank.

Har du handlet med SVEA på nett kan du raskt og enkelt få oversikt over dine gjeldende fakturaer via Mine Sider på www.svea.com. Her kan du lese Svea Banks generelle vilkår.

Svea Faktura

Vi samarbeider med Svea Bank AB for fakturabetaling. Du trenger person- eller organisasjonsnummer og vil gjennomgå en kredittsjekk. Betaling krever registrering i Folkeregisteret og en alder over 18 år. Alle fakturaer håndteres av Svea Bank AB, og betales kun til dem. Betalingsfristen er normalt 14 dager, med gebyrer og renter ved forsinkelse. Manglende betaling fører til inkasso.

Svea Delbetaling

Gjennom vårt samarbeid med Svea Bank AB, filial i Norge, tilbyr vi en enkel løsning for å dele opp betalingen av ditt kjøp. Du kan velge å inngå en kontokredittavtale og dermed få muligheten til å betale over tid. Fleksibiliteten ligger hos deg - velg den kredittiden som passer best ved å krysse av for ditt ønskede alternativ. Du har alltid muligheten til å betale hele beløpet når som helst før forfall.

For å benytte deg av delbetalingen, trenger vi ditt personnummer for å gjennomføre en kredittsjekk. Et gjenpartsbrev vil genereres som kan bli sendt elektronisk. Vilkårene for delbetaling inkluderer blant annet at du er registrert i Folkeregisteret i Norge og er over 18 år.

Svea Kortbetaling & Vipps

Betaling med kort via Svea er trygt med SSL-kryptering og 3D-Secure. Prøv også Vipps gjennom vår Svea Checkout. Betaling utføres via Vipps sin egen app for betaling, med de betalingsvalg som er tilgjengelig der for den enkelte bruker.